yksi askel EDELLE

Ihmislähtöistä artesaani suunnittelua sekä korkeatasoista pientapahtumatuotantoa rakastuneille ja ammattilaisille.

Moikka, Caroline täälä! Kuljen usein ammattinimikkeellä vapaa taiteilja, mutta sen lisäksi olen myös tämän mm. visuaalisen studion perustaja. Agendana on palvella uusia yrittäjiä sekä kihlautuneita visuaalisen ilmeen ja juhlatilaisuuksien rakentamisessa. Tehtäväni on kaksinainen: Luoda mahdollisuuksia yrittäjille saavuttaa täysi potentiaalinsa luomalla innovatiivisiä tuotemerkkejä sekä brändejä, jotka herättävät luottamusta. Toiseksi haluan auttaa rakastuneita ihmisiä tuomaan näkemyksensä todeksi yksilöllisten hääidentitettien ja painotuotteiden muodossa.  Olen erikoistunut naisten johtamiin yrityksiin sekä tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia edistäviin projekteihin, mutta rakastan uusia haasteita. Uudet haasteet, ne jos jokin pitää työni mielenkiintoisena. Tervetuloa!

x

 
Untitled-1.png
 
 
IMG_9263.jpg

Paketit

Ready made collections to make your process easier.

zZpd9XSQ.jpeg

paketit
ammattilaisille

Valmiiksi rakennetut pakettimme helpottavat hahmottamaan mitä tarvitset, klikkaa
hinnastoon alta tai pyydä tarjous tästä.

22792595_1074245869345517_8744031132277187806_o.jpg

paketit
rakastuneille

Täältä löydät hinnaston valmiisiin kokonaisuuksiin. Mikäli olet kiinnostunut vain yhdestä palvelusta, voit olla yhteydessä helposti suoraan sähköpostitse os. office@stainedcreative.com.

 
IMG_9636-2.jpg

PALVELUT

 

teille

Ammattilaisille


Visuaalisen brändin rakentaminen

Visuaalisella brändillä (tuotemerkki) kuvataan sitä miltä yrityksesi näyttää ja tuntuu. Tuotemerkkisi identiteetin on oltava tarkoituksellinen, johdonmukainen ja sen tulee peilata yrityksesi arvoja. Se on väri valintojen luoma tunnelma, käytetyt fontit, valokuvat ja paljon muuta. Anna meidän auttaa bränsisi rakentamisessa!

 

Valokuvaus

Tapahtumakuvaus, stailatut kokonaisuudet ja henkilökuvaus.
Kerro mitä tarvitset, toteutamme toiveesi!

 

Graafinen suunnittelu

Tarvitsetko jotain muuta mitä en vielä maininnut, julisteita, some materiaaleja,
ehkä uuden/paremmin toimivan nettisivun? Kysy rohkeasti tarjousta tai katso kohta paketit

Visuaalinen markkinointi

Ammatitaitoista tilasuunnittelua, somistusta, kampanjoiden rakentamista
ja näyteikkunoiden tekoa.

 

Asiakkaitamme mm.

 

teille

Rakastuneille


 

Uniikit hääidentiteetit

Visuaalinen hääidentiteetti on "brändi" juhlassanne. Se sisältää monogrammin luomisen, kordinoitujen fonttien, värivalintojen luomisen teidän uniikkeihin hääkutsuihinne ja muihin häiden paperitavaroihin. Hankkimalla hääidentiteetin varmistat että kaikki juhlissasi sopivat yhteen ja kokonaisuus näyttää harkitulta. Voit käyttää visuaalista ohjekirjettäsi tavatessasi floristeja, valokuvaajia, hääseuruettasi/-suunnittelijaasi ja ketä tahansa muuta palveluntarjoajaa, Korkeatasoiset tuotetaan kotimaisena käsityönä ja toimitetaan halutessasi kotiovelle asti.

 

Valokuvaus

Valokuvat ovat olennaisia monesta syystä, mutta suurin niistä on ikuinen sijoitus. Kun hääpäiväsi on ohi, puku laitettu pussiinsa, kukat kuvuneet ja kuolleet, kakku syöty ja vieraat lähteneet kotiinsa. Mitä jää jäljelle?  Rakkautenne, muistot, laatikollinen paperitavaraa sekä valokuvat! Hääpäivä juoksee ohi niin nopeaan että jos haluat olla varma, että kaikki pienet harkitut yksityiskohdat, rakkaat jotka todistivat iänkaikkista lupaustanne ovat tallennettuna, tämä on yksi niistä asioista joka kestää aikaa, sukupolvelta toiselle, lapsilta lapsenlapsiin. Tämä on teidän rakkaustarinanne!       

Kihlajaiset, Save The Date, Hääpäivä ja sekä vuosipäivät. Olen palveluksessanne askel askeleelta.

Juhlapaikan somistus

Onko aivan liikaa valinnanvaraa tai onko selkeä visio, mutta et osaa toteuttaa sitä haluamallasi tavalla? Ehkä haluat vain nauttia hääpäivästäsi ja vähentää stressiä koskien hääpaikan koristelua? Stailaamme omilla, vuokratuilla ja sinua varten hankituilla elementeillä tilasi upeaksi.  Voimme jopa tehdä stailauksen jo olemassa olevilla elementeillä jos et halua vaivata ystäviäsi ja perhettäsi. Seuraavana päivänä käymme myös keräämässä myös kaikki koristukset pois, jotta sinä voit nauttia elämästäsi aviossa. Varmistaaksemme että kaikki yksityiskohdat on hiottu korkeaan standardiin, tuon mukanani työtä pelkäämättömän tiimini ystäviäni sekä tuotannon ammattilaisia ja me pidämme huolen, että kaikki muistavat parhaat häät ikinä - teidän häänne!

 

Kutsut ja paperitavara

Ei heitetä paperia hukkaan. eikö niin?

Joten joka kerta kun painamme jotain, tulee sen olla merkityksellistä. Siksi uskon korkeatasoiseen painolaatuun sekä kierrätettyihin materiaaleihin. Joskus on tärkeää tehdä asioista erityisen kauniita, etteivät ne mene roskiin, puhumattakaan siitä, että hyvin suunniteltu paperitavara tekee häistäsi juuri ne pinterest-häät, joista olet haaveillut.

Kysy myös häänettisivuista ja sähköisistä hääkutsuista!

 

 
IMG_9636-2.jpg

Galleria

/ valokuvaus